Lad os håndtere din byggestrøm

Inden en byggeplads tager form, skal planlægningen af byggestrøm være på plads. En hensigtsmæssig placering og tilpasset dimensionering af byggestrømmen sikrer mod driftsforstyrrelser og letter dagligdagen for alle involverede. Velfungerende byggestrøm kan hurtigt mærkes på bundlinjen.

KE-Gruppen Aps kan etablere byggestrøm, der er udført i god kvalitet, og som er velegnet ved byggeri og lignende.

Byggestrøm til private og erhverv

Lad os sørge for levering og korrekt installation af byggestrøm, uanset hvad sammenhængen er - det kan eksempelvis være:

  • Byggestrøm ved nybyggeri
  • Byggestrøm ved renovering​
  • Byggestrøm ved ombygning
  • Og meget mere

Vi leverer og håndterer byggestrøm fra adressen i Allerød, og kører til både København, Virum, Holte og resten af hele Storkøbenhavn.

Få et uforpligtende tilbud på byggestrøm ved at ringe på telefon 31 68 24 00, eller ved at skrive i kontaktformularen - skal du have leveret byggestrøm til lignende, er du også velkommen til at ringe og høre nærmere.

Rådgivning om byggestrøm

Har du spørgsmål eller ønsker du gode råd og vejledning om byggestrøm, stiller vi naturligvis gerne vores viden og ekspertise til din rådighed. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker yderligere oplysninger om byggestrøm på telefon 31 68 24 00.

Vi leverer byggestrøm, affugtning samt opvarmning til både små og store byggepladser. Klik her for at se hvilke materiel vi ellers udlejer og sælger.

Vores ydelser:

Få et uforpligtende tilbud på håndtering af din byggestrøm

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vælg KE-gruppen Aps