Driftsikre og effektive datainstallationer for erhverv og private

KE-Gruppen Aps står for driftsikre og effektive datainstallationer til den moderne virksomhed eller private husstand, der f.eks. skal have høj hastighed og trådløse forbindelser.

Vi udfører alle former for el-arbejde med kommunikations-, data- og teleanlæg, herunder bl.a.:

  • Vi trækker kabler, lægger rør, opsætter stik og installerer og vedligeholder systemer
  • Vi har specialiseret os i integrerede løsninger, der gør virksomheders håndtering af data og kommunikation mere effektiv, fordi forskellige systemer lærer at tale sammen
  • ​I boligforeninger og hos private husejere, tilbyder vi opsætning af hurtige internetforbindelser, dørtelefonanlæg og netværk til intern kommunikation

Ønsker du et uforpligtende tilbud på et af ovenstående ydelser, eller noget helt andet, er du velkommen til at ringe på telefon 31 68 24 00 eller sende os en besked i kontaktformularen.

Et overblik over mulige datainstallationer

Der kommer hele tiden nye muligheder inden for den tekniske kommunikation. Muligheder, der lidt efter lidt bliver en integreret del af vores hverdag i hjemmet såvel som på arbejdspladsen for at gøre dagligdagen nemmere og mere sikker.

Bredbåndsforbindelser til internet og tv, ip-telefoni og dørtelefoner med videoovervågning er nogle af de nye skud på stammen, der stille og roligt er ved at indfinde sig på arbejdspladser og i boligforeninger.

​Fællesnævneren for de mange kommunikationsmuligheder er, at de kan tilpasses den enkelte virksomheds, boligforenings eller privatpersons behov - det er ofte kun fantasien der sætter grænser.

Vi udfører EDB- og datainstallationer i både København, Allerød, Hørsholm, Rungsted, Hillerød, Helsingør, Virum, Holte og i resten af Storkøbenhavn.

Ring på telefon 31 68 24 00 eller skriv i kontaktformularen for et uforpligtende tilbud, eller for at høre mere om ovenstående ydelser.

Rådgivning af EDB- og datainstallationer

At vælge den rigtige løsning inden for EDB- og datainstallationer kræver stor viden om de tilgængelige produkter og løsninger på markedet.

​Hos os kan du få al den vejledning, du måtte have brug for, så du er sikker på at vælge rigtigt, når du skal have EDB- og datainstallationer til dit hjem eller din virksomhed.

Kontakt os med det samme, og hør om dine muligheder på telefon 31 68 24 00 eller ved at skrive i kontaktformularen.

Få et uforpligtende tilbud på datainstallationer

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores ydelser:

Vælg KE-gruppen Aps