Intelligente el-installationer til erhverv og private

Intelligente bygningsinstallationer kan blive hverdag i ethvert hjem og på enhver arbejdsplads.

KE-Gruppen Aps har mange års erfaring i rådgivning, installation og servicering af intelligente el-installationer for både private og erhverv i hele Storkøbenhavn - det er din sikkerhed for kvalitet, og en intelligent el-installation, der fungerer optimalt og mange år fremadrettet.

Eksempler på intelligente el-installationer:

  • El-Installationer, der automatisk regulerer strømforbruget
  • Tænder og slukker lyset
  • Regulerer varmen
  • Koordinerer alarmsystemer eller udfører andre opgaver, så der kan spares både tid og penge
  • ​Den automatiske el styring kan lade forskellige systemer tale sammen og på den måde effektivisere en lang række processer

Hvor avanceret det skal være, afhænger af den enkelte virksomheds, boligforenings eller privatpersons behov - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på intelligente el-installationer på telefon 31 68 24 00 eller send en besked i kontaktformularen.

Intelligent el-styring til virksomheder

​Der kan være store besparelser at hente med intelligente el-installationer. El-styring muliggør eksempelvis specielle programmer, som muliggør belysning af bestemte afdelinger, dataudstyr eller produktionsudstyr. Med el-styring kan der oprettes zoner, hvor strømmen eller lyset skal være tændt i bestemte tidsrum.

El-styring kan leveres som mange forskellige løsninger. Oftest skelnes der mellem el-styring til private hjem og el-styring til virksomheder.

Komfort, sikkerhed og energibesparelser. Det er ord, der beskriver de installationer, der kan gøre hjemmet intelligent.

Det kan være lyset, der tænder automatisk, når man kommer hjem. Det kan være systemer, der regulerer varme og ventilation. Eller det kan være alarmer, der holder øje med huset, når det er tomt.

Det er en verden, der er fuld af muligheder. En verden af intelligente bygningsinstallationer, som kan gøre en travl hverdag nemmere.​

Få et uforpligtende tilbud på intelligente el-installationer ved at ringe på telefon 31 68 24 00, eller ved at sende os en besked i formularen.

Intelligent el-styring til private hjem

I private hjem kan der også være mange el-kroner at spare med intelligent el-styring. Blandt andet kan el-styring sættes op, således al strøm i hele bygningen kan slukkes centralt. Der kan også oprettes lys i bestemte zoner i hjemmet med intelligent el-styring.

Ring og hør mere om dette på telefon 31 68 24 00 i dag.

Få et uforpligtende tilbud på intelligente el-installationer

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores ydelser:

Vælg KE-gruppen Aps