Lad os håndtere din byggestrøm

Inden en byggeplads tager form, skal planlægningen af byggestrøm være på plads. En hensigtsmæssig placering og tilpasset dimensionering af byggestrømmen sikrer mod driftsforstyrrelser og letter dagligdagen for alle involverede. Velfungerende byggestrøm kan hurtigt mærkes på bundlinjen.

Ke-gruppen ApS kan etablere byggestrøm, der er udført i god kvalitet, og som er velegnet ved byggeri og lignende.

Byggestrøm til private og erhverv

Lad os sørge for levering og korrekt installation af byggestrøm, uanset hvad sammenhængen er – det kan eksempelvis være:

  • Byggestrøm ved nybyggeri
  • Byggestrøm ved renovering
  • Byggestrøm ved ombygning
  • Og meget mere

Vi leverer og håndterer byggestrøm fra adressen i både København, Allerød, Rødovre, Hørsholm, Rungsted, Gentofte Hillerød, Helsingør, Virum, Holte og i resten af Storkøbenhavn.

Få et uforpligtende tilbud på byggestrøm ved at ringe på telefon 31 68 24 00, eller ved at skrive i kontaktformularen – skal du have leveret byggestrøm til lignende, er du også velkommen til at ringe og høre nærmere.

Rådgivning om byggestrøm

Har du spørgsmål eller ønsker du gode råd og vejledning om byggestrøm, stiller vi naturligvis gerne vores viden og ekspertise til din rådighed. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker yderligere oplysninger om byggestrøm på telefon 31 68 24 00.

Vi leverer byggestrøm, affugtning samt opvarmning til både små og store byggepladser. Klik her for at se hvilke materiel vi ellers udlejer og sælger.

Vores ydelser:

Få et uforpligtende tilbud på en elektriker

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Priser:

Svendetimen 530 kr/timen plus moms, Lærlinge/medhjælper 298 kr./timen plus moms. Hvis ikke andet skriftligt er aftalt, bliver der faktureret i medgået tid. Dvs. Den tid vi bruger på dig, bliver du faktureret og til enhver tid pr. påbegyndt time. Bliver der udarbejdet KLS rapport, hvad der ofte gør, efter Sikkerhedstyrelsens anvisninger, skal der påberegnes ekstra tid som bruges på kontoret. Afbud skal meldes senest 48 timer før aftalt tid. Ellers vil der pålægges gebyr. Materialer der er bestilt til sagen, vil blive faktureret sammen med gebyret.

VI STRÆBER EFTER AT VÆRE DE BEDSTE

GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

BÅDE STORE OG SMÅ OPGAVER

MERE END 60 ÅRS ERFARING

VI STRÆBER EFTER AT VÆRE DE BEDSTE

GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

BÅDE STORE OG SMÅ OPGAVER

MERE END 60 ÅRS ERFARING

Se et udpluk af vores

KUNDEUDTALELSER

Først og fremmest fik vi en grundig og …
Først og fremmest fik vi en grundig og meget professional gennemgang inden tilbudsgivning på udskift af gammel strøm til LED løsning på en meget stor køkken skabsvæksom vi tog imod. Fra start til slut oplevede vi en meget ærlig håndtering af pris samt vores valgmuligheder af materiale.
Vi tog imod tilbudet som efterfølgende blev udført super hurtigt og med fin rengørning på stedet. Selve løsningen ser super flot ud – pænere end den orginale opsætning så vi er meget glade. Vi havde glæden af besøg fra ejeren selv, Kenn som er yderst kompetent, service minded og utrolig venlig.

Tak for en super fin løsning – vi er meget glade :-)

Susanne

Super service og resultat
Jeg brugte Kenn og KE Gruppen til opsætning af både indendørs og udendørs lamper i forbindelse med et nybygget hus. Resultatet er blevet super godt, ligesom den løbende rådgivning omkring løsningsmuligheder var optimal. Opgaven var nemlig ikke helt så simpel som vi først havde antaget, da de købte lamper ikke helt matchede med den ekstisterende el-installation. Tak Kenn.
Mvh. Niklas

Niklas

Godt udført til god pris!
KE-gruppen har udført en masse småopgaver samt køkkeninstallationer i forbindelse med husrenovering. Vi er meget tilfredse med både service, pris og det endelige resultat.

Camilla
Follow a manual added link

Hvem er vi

Ke-gruppen ApS
CVR: 33152302

Prøvestens Allé 1
3450 Allerød
31 68 24 00
info@ke-gruppen.dk
info@triel.dk

 

åbningstider

Hvem er vi

Ke-gruppen ApS
CVR: 33152302

Prøvestens Allé 1
3450 Allerød
31 68 24 00
info@ke-gruppen.dk
info@triel.dk

 

åbningstider