Driftsikre og effektive datainstallationer for erhverv og private

Ke-gruppen ApS står for driftsikre og effektive datainstallationer til den moderne virksomhed eller private husstand, der f.eks. skal have høj hastighed og trådløse forbindelser.

Vi udfører alle former for el-arbejde med kommunikations-, data- og teleanlæg, herunder bl.a.:

  • Vi trækker kabler, lægger rør, opsætter stik og installerer og vedligeholder systemer
  • Vi har specialiseret os i integrerede løsninger, der gør virksomheders håndtering af data og kommunikation mere effektiv, fordi forskellige systemer lærer at tale sammen
  • I boligforeninger og hos private husejere, tilbyder vi opsætning af hurtige internetforbindelser, dørtelefonanlæg og netværk til intern kommunikation

Ønsker du et uforpligtende tilbud på et af ovenstående ydelser, eller noget helt andet, er du velkommen til at ringe på telefon 31 68 24 00 eller sende os en besked i kontaktformularen.

Et overblik over mulige datainstallationer

Der kommer hele tiden nye muligheder inden for den tekniske kommunikation. Muligheder, der lidt efter lidt bliver en integreret del af vores hverdag i hjemmet såvel som på arbejdspladsen for at gøre dagligdagen nemmere og mere sikker.

Bredbåndsforbindelser til internet og tv, ip-telefoni og dørtelefoner med videoovervågning er nogle af de nye skud på stammen, der stille og roligt er ved at indfinde sig på arbejdspladser og i boligforeninger.

​Fællesnævneren for de mange kommunikationsmuligheder er, at de kan tilpasses den enkelte virksomheds, boligforenings eller privatpersons behov – det er ofte kun fantasien der sætter grænser.

Vi udfører EDB- og datainstallationer i både København, Allerød, Rødovre, Hørsholm, Rungsted, Gentofte Hillerød, Helsingør, Virum, Holte og i resten af Storkøbenhavn.

Ring på telefon 31 68 24 00 eller skriv i kontaktformularen for et uforpligtende tilbud, eller for at høre mere om ovenstående ydelser.

Rådgivning af EDB- og datainstallationer

At vælge den rigtige løsning inden for EDB- og datainstallationer kræver stor viden om de tilgængelige produkter og løsninger på markedet.

​Hos os kan du få al den vejledning, du måtte have brug for, så du er sikker på at vælge rigtigt, når du skal have EDB- og datainstallationer til dit hjem eller din virksomhed.

Kontakt os med det samme, og hør om dine muligheder på telefon 31 68 24 00 eller ved at skrive i kontaktformularen.

Få et uforpligtende tilbud på en elektriker

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Priser:

Svendetimen 530 kr/timen plus moms, Lærlinge/medhjælper 298 kr./timen plus moms. Hvis ikke andet skriftligt er aftalt, bliver der faktureret i medgået tid. Dvs. Den tid vi bruger på dig, bliver du faktureret og til enhver tid pr. påbegyndt time. Bliver der udarbejdet KLS rapport, hvad der ofte gør, efter Sikkerhedstyrelsens anvisninger, skal der påberegnes ekstra tid som bruges på kontoret. Afbud skal meldes senest 48 timer før aftalt tid. Ellers vil der pålægges gebyr. Materialer der er bestilt til sagen, vil blive faktureret sammen med gebyret.

VI STRÆBER EFTER AT VÆRE DE BEDSTE

GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

BÅDE STORE OG SMÅ OPGAVER

MERE END 60 ÅRS ERFARING

VI STRÆBER EFTER AT VÆRE DE BEDSTE

GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

BÅDE STORE OG SMÅ OPGAVER

MERE END 60 ÅRS ERFARING

Se et udpluk af vores

KUNDEUDTALELSER

Først og fremmest fik vi en grundig og …
Først og fremmest fik vi en grundig og meget professional gennemgang inden tilbudsgivning på udskift af gammel strøm til LED løsning på en meget stor køkken skabsvæksom vi tog imod. Fra start til slut oplevede vi en meget ærlig håndtering af pris samt vores valgmuligheder af materiale.
Vi tog imod tilbudet som efterfølgende blev udført super hurtigt og med fin rengørning på stedet. Selve løsningen ser super flot ud – pænere end den orginale opsætning så vi er meget glade. Vi havde glæden af besøg fra ejeren selv, Kenn som er yderst kompetent, service minded og utrolig venlig.

Tak for en super fin løsning – vi er meget glade :-)

Susanne

Super service og resultat
Jeg brugte Kenn og KE Gruppen til opsætning af både indendørs og udendørs lamper i forbindelse med et nybygget hus. Resultatet er blevet super godt, ligesom den løbende rådgivning omkring løsningsmuligheder var optimal. Opgaven var nemlig ikke helt så simpel som vi først havde antaget, da de købte lamper ikke helt matchede med den ekstisterende el-installation. Tak Kenn.
Mvh. Niklas

Niklas

Godt udført til god pris!
KE-gruppen har udført en masse småopgaver samt køkkeninstallationer i forbindelse med husrenovering. Vi er meget tilfredse med både service, pris og det endelige resultat.

Camilla
Follow a manual added link

Hvem er vi

Ke-gruppen ApS
CVR: 33152302

Prøvestens Allé 1
3450 Allerød
31 68 24 00
info@ke-gruppen.dk
info@triel.dk

 

åbningstider

Hvem er vi

Ke-gruppen ApS
CVR: 33152302

Prøvestens Allé 1
3450 Allerød
31 68 24 00
info@ke-gruppen.dk
info@triel.dk

 

åbningstider