INTELLIGENTE EL-INSTALLATIONER TIL ERHVERV OG PRIVATE

Intelligente bygningsinstallationer kan blive hverdag i ethvert hjem og på enhver arbejdsplads.
Ke-gruppen ApS har mange års erfaring i rådgivning, installation og servicering af intelligente el-installationer for både private og erhverv i hele Storkøbenhavn – det er din sikkerhed for kvalitet, og en intelligent el-installation, der fungerer optimalt og mange år fremadrettet.

Eksempler på intelligente el-installationer:

  • El-Installationer, der automatisk regulerer strømforbruget Tænder og slukker lyset
  • Regulerer varmen
  • Koordinerer alarmsystemer eller udfører andre opgaver, så der kan spares både tid og penge
  • Den automatiske el styring kan lade forskellige systemer tale sammen og på den måde effektivisere en lang række processer

Hvor avanceret det skal være, afhænger af den enkelte virksomheds, boligforenings eller privatpersons behov – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på intelligente el-installationer på telefon  31 68 24 00 eller send en besked i kontaktformularen.

Intelligent el-styring til virksomheder

​Der kan være store besparelser at hente med intelligente el-installationer. El-styring muliggør eksempelvis specielle programmer, som muliggør belysning af bestemte afdelinger, dataudstyr eller produktionsudstyr. Med el-styring kan der oprettes zoner, hvor strømmen eller lyset skal være tændt i bestemte tidsrum.
El-styring kan leveres som mange forskellige løsninger. Oftest skelnes der mellem el-styring til private hjem og el-styring til virksomheder.

Komfort, sikkerhed og energibesparelser. Det er ord, der beskriver de installationer, der kan gøre hjemmet intelligent.

Det kan være lyset, der tænder automatisk, når man kommer hjem. Det kan være systemer, der regulerer varme og ventilation. Eller det kan være alarmer, der holder øje med huset, når det er tomt.

Det er en verden, der er fuld af muligheder. En verden af intelligente bygningsinstallationer, som kan gøre en travl hverdag nemmere.​

Få et uforpligtende tilbud på intelligente el-installationer ved at ringe på telefon  31 68 24 00, eller ved at sende os en besked i formularen.

Intelligent el-styring til private hjem
I private hjem kan der også være mange el-kroner at spare med intelligent el-styring. Blandt andet kan el-styring sættes op, således al strøm i hele bygningen kan slukkes centralt. Der kan også oprettes lys i bestemte zoner i hjemmet med intelligent el-styring.

Ring og hør mere om dette på telefon  31 68 24 00 i dag.

Få et uforpligtende tilbud på en elektriker

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Priser:

Svendetimen 530 kr/timen plus moms, Lærlinge/medhjælper 298 kr./timen plus moms. Hvis ikke andet skriftligt er aftalt, bliver der faktureret i medgået tid. Dvs. Den tid vi bruger på dig, bliver du faktureret og til enhver tid pr. påbegyndt time. Bliver der udarbejdet KLS rapport, hvad der ofte gør, efter Sikkerhedstyrelsens anvisninger, skal der påberegnes ekstra tid som bruges på kontoret. Afbud skal meldes senest 48 timer før aftalt tid. Ellers vil der pålægges gebyr. Materialer der er bestilt til sagen, vil blive faktureret sammen med gebyret.

VI STRÆBER EFTER AT VÆRE DE BEDSTE

GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

BÅDE STORE OG SMÅ OPGAVER

MERE END 60 ÅRS ERFARING

VI STRÆBER EFTER AT VÆRE DE BEDSTE

GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

BÅDE STORE OG SMÅ OPGAVER

MERE END 60 ÅRS ERFARING

Se et udpluk af vores

KUNDEUDTALELSER

Først og fremmest fik vi en grundig og …
Først og fremmest fik vi en grundig og meget professional gennemgang inden tilbudsgivning på udskift af gammel strøm til LED løsning på en meget stor køkken skabsvæksom vi tog imod. Fra start til slut oplevede vi en meget ærlig håndtering af pris samt vores valgmuligheder af materiale.
Vi tog imod tilbudet som efterfølgende blev udført super hurtigt og med fin rengørning på stedet. Selve løsningen ser super flot ud – pænere end den orginale opsætning så vi er meget glade. Vi havde glæden af besøg fra ejeren selv, Kenn som er yderst kompetent, service minded og utrolig venlig.

Tak for en super fin løsning – vi er meget glade :-)

Susanne

Super service og resultat
Jeg brugte Kenn og KE Gruppen til opsætning af både indendørs og udendørs lamper i forbindelse med et nybygget hus. Resultatet er blevet super godt, ligesom den løbende rådgivning omkring løsningsmuligheder var optimal. Opgaven var nemlig ikke helt så simpel som vi først havde antaget, da de købte lamper ikke helt matchede med den ekstisterende el-installation. Tak Kenn.
Mvh. Niklas

Niklas

Godt udført til god pris!
KE-gruppen har udført en masse småopgaver samt køkkeninstallationer i forbindelse med husrenovering. Vi er meget tilfredse med både service, pris og det endelige resultat.

Camilla
Follow a manual added link

Hvem er vi

Ke-gruppen ApS
CVR: 33152302

Prøvestens Allé 1
3450 Allerød
31 68 24 00
info@ke-gruppen.dk
info@triel.dk

 

åbningstider

Hvem er vi

Ke-gruppen ApS
CVR: 33152302

Prøvestens Allé 1
3450 Allerød
31 68 24 00
info@ke-gruppen.dk
info@triel.dk

 

åbningstider