Tyverisikring i både København, Allerød, Rødovre, Hørsholm, Rungsted, Gentofte Hillerød, Helsingør, Virum, Holte og i resten af Storkøbenhavn.

KE-Gruppen ApS tilbyder et bredt udvalg af løsninger og installationer, der sikrer hjem og arbejdsplads ved brand, vandskader og indbrud.

Eksempler på tyverisikring:

  • Vi installerer automatik til branddøre, så de lukker automatisk, når alarmen går
  • Vi opsætter anlæg til nødbelysning og strømforsyning, som går i gang, hvis strømmen går
  • Vi installerer tyverialarmer med direkte opkobling til vagtfirmaer

​Kort sagt har vi en lang række tilbud til dig, der vil sikre dig mod ubehagelige overraskelser og ubudne gæster.

Har du behov for programmering af sikkerhedssystemer og styring af avancerede installationer, så har vi kompetencen til at varetage el-arbejdet, så systemerne altid fungerer optimalt.

​Kontakt os med din opgave på tyverisikring, så giver vi et uforpligtende tilbud på telefon 31 68 24 00 eller ved at skrive i kontaktformularen.

Få en driftsikker og velfungerende tyverisikring – tyverisikring i alle afskygninger

Vi kan tilbyde tyverisikring til både private og virksomheder. Ikke alene kan tyverisikring give tryghed i forvisning om, at dine eller din virksomheds ejendele er godt beskyttet. Tyverisikring kan også være betydende for din forsikringspræmie, og dermed kan den kontante besparelse ligge lige for døren.

Kontakt os for yderligere oplysninger om tyverisikring i dag

Vi står klar til at hjælpe dig eller din virksomhed med at vælge den rette tyverisikring. Kontakt os med det samme for yderligere oplysninger om tyverisikring – vi hjælper dig fra vores adresse i Allerød uanset om du er i både København, Allerød, Rødovre, Hørsholm, Rungsted, Gentofte Hillerød, Helsingør, Virum, Holte og i resten af Storkøbenhavn.

Ring på telefon 31 68 24 00.

En tyverialarm kan være afskrækkende på selv den mest rutinerede tyv

Med et godt sikringsanlæg og en god tyverialarm fra Ke-gruppen ApS, er du godt sikret mod uindbudte gæster.​

Tyverialarmer til erhverv og private

Vi kan levere en tyverialarm, som passer til sammenhængen. Det betyder, at vi både kan levere en tyverialarm til hjemmet og en tyverialarm til din virksomhed.

Vi står desuden klar med rådgivning om tyverialarmer til dig eller din virksomhed fra vores adresse i Allerød. Herfra betjener vi kunder med rådgivning om tyverialarm i både København, Allerød, Rødovre, Hørsholm, Rungsted, Gentofte Hillerød, Helsingør, Virum, Holte og i resten af Storkøbenhavn.

Kontakt os i dag, ring 31 68 24 00.

Videoovervågning der passer til dig

Videoovervågning er noget af den bedste sikring du kan få til dit hjem, din virksomhed eller lignende.

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af produkter inden for videoovervågning.

Afhængigt af sammenhængen, er det vigtigt at vælge den rette videoovervågning, herunder udstyr og tekniske specifikationer, som er passende. Vi hjælper naturligvis med at vælge den rette videoovervågning, så du får den bedste sikring.

Kontakt os hvis du ønsker videoovervågning

Vi betjener kunder i både København, Allerød, Rødovre, Hørsholm, Rungsted, Gentofte Hillerød, Helsingør, Virum, Holte og i resten af Storkøbenhavn. med videoovervågning. Vi kan også hjælpe dig, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere oplysninger om videoovervågning på telefon31 68 24 00.

Få et uforpligtende tilbud på en elektriker

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Priser:

Svendetimen 530 kr/timen plus moms, Lærlinge/medhjælper 298 kr./timen plus moms. Hvis ikke andet skriftligt er aftalt, bliver der faktureret i medgået tid. Dvs. Den tid vi bruger på dig, bliver du faktureret og til enhver tid pr. påbegyndt time. Bliver der udarbejdet KLS rapport, hvad der ofte gør, efter Sikkerhedstyrelsens anvisninger, skal der påberegnes ekstra tid som bruges på kontoret. Afbud skal meldes senest 48 timer før aftalt tid. Ellers vil der pålægges gebyr. Materialer der er bestilt til sagen, vil blive faktureret sammen med gebyret.

VI STRÆBER EFTER AT VÆRE DE BEDSTE

GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

BÅDE STORE OG SMÅ OPGAVER

MERE END 60 ÅRS ERFARING

VI STRÆBER EFTER AT VÆRE DE BEDSTE

GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

BÅDE STORE OG SMÅ OPGAVER

MERE END 60 ÅRS ERFARING

Se et udpluk af vores

KUNDEUDTALELSER

Først og fremmest fik vi en grundig og …
Først og fremmest fik vi en grundig og meget professional gennemgang inden tilbudsgivning på udskift af gammel strøm til LED løsning på en meget stor køkken skabsvæksom vi tog imod. Fra start til slut oplevede vi en meget ærlig håndtering af pris samt vores valgmuligheder af materiale.
Vi tog imod tilbudet som efterfølgende blev udført super hurtigt og med fin rengørning på stedet. Selve løsningen ser super flot ud – pænere end den orginale opsætning så vi er meget glade. Vi havde glæden af besøg fra ejeren selv, Kenn som er yderst kompetent, service minded og utrolig venlig.

Tak for en super fin løsning – vi er meget glade :-)

Susanne

Super service og resultat
Jeg brugte Kenn og KE Gruppen til opsætning af både indendørs og udendørs lamper i forbindelse med et nybygget hus. Resultatet er blevet super godt, ligesom den løbende rådgivning omkring løsningsmuligheder var optimal. Opgaven var nemlig ikke helt så simpel som vi først havde antaget, da de købte lamper ikke helt matchede med den ekstisterende el-installation. Tak Kenn.
Mvh. Niklas

Niklas

Godt udført til god pris!
KE-gruppen har udført en masse småopgaver samt køkkeninstallationer i forbindelse med husrenovering. Vi er meget tilfredse med både service, pris og det endelige resultat.

Camilla
Follow a manual added link

Hvem er vi

Ke-gruppen ApS
CVR: 33152302

Prøvestens Allé 1
3450 Allerød
31 68 24 00
info@ke-gruppen.dk
info@triel.dk

 

åbningstider

Hvem er vi

Ke-gruppen ApS
CVR: 33152302

Prøvestens Allé 1
3450 Allerød
31 68 24 00
info@ke-gruppen.dk
info@triel.dk

 

åbningstider