Få udskiftet din gamle eltavle i tide

I følge dansk lovgivning skal alle eltavler være forsynet med med et såkaldt HPFI-relæ som automatisk slår fra ved en eventuel overbelastning eller fejl på elnettet. Hvis du er i tvivl om hvorvidt din gamle eltavle lever op til reglerne, er du velkommen til at kontakte os, vi udskifter eltavler for både private og virksomheder.

En moderne eltavle sikrer, relæet slår fra således at strøm ikke kan løbe ud i ledningerne hvis der forekommer overgang i en installation. Denne afkobling sker ikke i en gammel eltavle og kan derfor være decideret farlig.

Få undersøgt din eltavle, fang os på telefon 31 68 24 00.

Autoriseret el-installatør

Vi sørger for at alle dine installationer virker, er sikre og følger lovgivningen. Vi har ekspertise i udskiftning af eltavler både i hjemmet og på arbejdspladsen – og benytter kun kvalitetsprodukter som vi kan stå inde for.

Vi dækker hele Storkøbenhavn og giver gerne et tilbud så du ved præcis hvad opgaven kommer til at koste.

Med et besøg af KE-Gruppen er du i trygge hænder, vi ved hvad vi laver!

Forsikringen dækker ikke hvis ulovlig eltavle er skyld i en brand

En gammel eltavle uden et HPFI-relæ kan bryde i brand hvis der opstår en fejl på elnettet. I et sådan tilfælde vil forsikringen ikke yde en eventuel skadesdækning, da det altid er boligejerens ansvar at sørge for at alle installationer er lovlige og tidssvarende. De økonomiske konsekvenser kan derfor blive uoverskueligt store.

Vii vil derfor på det kraftigste anbefale at kontakte en elektriker hvis du er i tvivl om hvorvidt din eltavle overholder de lovmæssige krav.

Lad os stå for udskiftningen af din eltavle

Det er aldrig for sent at sikre din husstand, og dermed mindske risikoen for brand og uhensigtsmæssige elektrisk stød.
Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af eltavle hos dig. Vi kan kontaktes på telefon 31 68 24 00 eller kontakt os på mail info@ke-gruppen.dk.

Få et uforpligtende tilbud på en elektriker

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Priser:

Svendetimen 530 kr/timen plus moms, Lærlinge/medhjælper 298 kr./timen plus moms. Hvis ikke andet skriftligt er aftalt, bliver der faktureret i medgået tid. Dvs. Den tid vi bruger på dig, bliver du faktureret og til enhver tid pr. påbegyndt time. Bliver der udarbejdet KLS rapport, hvad der ofte gør, efter Sikkerhedstyrelsens anvisninger, skal der påberegnes ekstra tid som bruges på kontoret. Afbud skal meldes senest 48 timer før aftalt tid. Ellers vil der pålægges gebyr. Materialer der er bestilt til sagen, vil blive faktureret sammen med gebyret.

VI STRÆBER EFTER AT VÆRE DE BEDSTE

GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

BÅDE STORE OG SMÅ OPGAVER

MERE END 60 ÅRS ERFARING

VI STRÆBER EFTER AT VÆRE DE BEDSTE

GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

BÅDE STORE OG SMÅ OPGAVER

MERE END 60 ÅRS ERFARING

Se et udpluk af vores

KUNDEUDTALELSER

Først og fremmest fik vi en grundig og …
Først og fremmest fik vi en grundig og meget professional gennemgang inden tilbudsgivning på udskift af gammel strøm til LED løsning på en meget stor køkken skabsvæksom vi tog imod. Fra start til slut oplevede vi en meget ærlig håndtering af pris samt vores valgmuligheder af materiale.
Vi tog imod tilbudet som efterfølgende blev udført super hurtigt og med fin rengørning på stedet. Selve løsningen ser super flot ud – pænere end den orginale opsætning så vi er meget glade. Vi havde glæden af besøg fra ejeren selv, Kenn som er yderst kompetent, service minded og utrolig venlig.

Tak for en super fin løsning – vi er meget glade :-)

Susanne

Super service og resultat
Jeg brugte Kenn og KE Gruppen til opsætning af både indendørs og udendørs lamper i forbindelse med et nybygget hus. Resultatet er blevet super godt, ligesom den løbende rådgivning omkring løsningsmuligheder var optimal. Opgaven var nemlig ikke helt så simpel som vi først havde antaget, da de købte lamper ikke helt matchede med den ekstisterende el-installation. Tak Kenn.
Mvh. Niklas

Niklas

Godt udført til god pris!
KE-gruppen har udført en masse småopgaver samt køkkeninstallationer i forbindelse med husrenovering. Vi er meget tilfredse med både service, pris og det endelige resultat.

Camilla
Follow a manual added link

Hvem er vi

Ke-gruppen ApS
CVR: 33152302

Prøvestens Allé 1
3450 Allerød
31 68 24 00
info@ke-gruppen.dk
info@triel.dk

 

åbningstider

Hvem er vi

Ke-gruppen ApS
CVR: 33152302

Prøvestens Allé 1
3450 Allerød
31 68 24 00
info@ke-gruppen.dk
info@triel.dk

 

åbningstider